Terug

Huiskamer Sportbokaal

De medewerkers van het Parkhuis doen er alles aan om hartverwarmende zorg te bieden aan onze bewoners. Leuke activiteiten en feestelijke momenten die nét even die extra lach op een gezicht toveren: daar doen zij het voor. En daar was het ook de beweegcoaches om te doen bij het organiseren van de strijd om de huiskamer sportbokaal!

Tussen 22 en 26 augustus2022 werd door bewoners van de diverse afdelingen gestreden om deze sportbokaal. Onder aanmoediging van de andere bewoners en medewerkers en onder enthousiaste (bege)leiding van Bewegingscoaches Davey en Carla, werd geprobeerd om zoveel mogelijk punten te scoren! Natuurlijk werden de uitdagingen aangepast aan de mogelijkheden van de bewoners.

Wat was het leuk om te zien hoe enthousiast veel bewoners meededen! En wie niet mee kon of wilde doen, nam vaak de moeite het team van de huiskamer aan te moedigen. Ook familie en vrijwilligers waren enthousiast.

Alle deelnemers wonnen een mooie medaille voor het meedoen. Maar er kon maar 1 team de bokaal winnen: Davey en Carla hebben bij het beoordelen van de scores goed gekeken naar het aantal bewoners dat per afdeling mee kon en wilde doen. Uiteindelijk bleek het team van Stedelijk de eerlijke winnaar! Op 1 september werd onder applaus de bokaal uitgereikt.