Waar we in 2020 nog werden overrompeld door corona, wisten we in 2021 de balans te houden. Natuurlijk, corona had ook dit jaar flinke impact op ons dagelijks werk, maar inmiddels wisten we met welke riemen te roeien. Testen, mondkapjes, quarantaine en vaccinaties. Het was een vast onderdeel van onze zorg. Maar tegelijkertijd was er ook ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Zoals de nieuwbouw bij Haaswijk en de invoering van kleinschalig wonen. Achter de schermen werd er hard gewerkt om de erkenning van regionaal expertisecentrum op het gebied van Korsakov en gerontopsychiatrie in 2022 te kunnen behalen. En laten we niet vergeten dat het ook een feestelijk jaar was: het Parkhuis bestond namelijk maar liefst 50 jaar!

Kortom, een bewogen jaar vol ontwikkelingen. Ik ben dan ook trots op de doorzettingskracht, energie en bevlogenheid van alle collega’s. Samen hebben we met succes gebouwd aan de toekomst.

In dit jaarbeeld ontdek je onze verhalen, prestaties en belevenissen van 2021. Veel lees- en kijkplezier!

Paul van Gennip
Bestuurder van het Parkhuis

Jubileum

Op 7 september 2021 bestond het Parkhuis 50 jaar. Vanwege toen geldende coronamaatregelen kon dit 50-jarige jubileum nog niet groots gevierd worden. Een aantal jubileumactiviteiten verschuiven daarom naar een later moment. Maar deze dag kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Lees verder

Kleinschalig wonen

Expertise

Samen

Hartverwarmende zorg

Zorgrobot SARA

Het Parkhuis werkt op Dubbelsteyn en nieuwbouwlocatie Haaswijk met bewezen zorgtechnologie. Dankzij een gulle schenking van Zwaluwe Bouw konden we in 2021 wel een heel bijzonder voorbeeld van zorgtechnologie aanschaffen: Zorgrobot SARA.

Lees verder

Werken bij

Het Parkhuis in cijfers

735

Medewerkers

958

Cliënten

22

Leerlingen

203

Vrijwilligers

554

Sollicitanten
(86 vacatures)

159

Nieuwe collega’s gestart

8,3

Zorgkaart Nederland