Jubileumfeest 50 jaar Parkhuis

Op 7 september 2021 bestond het Parkhuis 50 jaar. Dat jaar konden we het jubileum vanwege de toen nog geldende coronamaatregelen niet in stijl vieren. Maar zo’n bijzonder jubileum hoort groots gevierd te worden natuurlijk. En dat hebben we gedaan!

Onze collega’s Ingeborg en Carla hebben maandenlang keihard gewerkt om voor de bewoners van de verschillende locaties en de bezoekers van de dagbehandeling en ontmoetingscentra feestelijke middagen, avonden en optredens te organiseren. Met medewerkers en familie genoten zij van de feestelijkheden. Het 50-jarig bestaan van het Parkhuis is aan niemand voorbij gegaan.

En op 9 september was het dan eindelijk zover: groot feest in het Parkhuis! Een jaar na de datum waarop het Parkhuis 50 jaar bestond, konden we deze mijlpaal eindelijk in stijl vieren.

De dag begon met de officiële opening van gebouw Haaswijk door bewoonster mevrouw Lagarde (100) en bestuurder Paul van Gennip. Zij ontvingen een kleine gouden schaar van een… roofvogel! Deze werd ingewisseld voor een enorme schaar waarmee het lint werd doorgeknipt. Medewerkers, bewoners en de aanwezige familie en vrijwilligers genoten van de roofvogelshow die daaro volgde.

In de middag was er een zeskamp voor medewerkers. Helaas in de regen, wat invloed had op het aantal toeschouwers. Gelukkig kon dit voor de deelnemers de pret niet drukken. Iedereen zette zich vol in en belangrijke: er werd heel wat afgelachen tijdens het bananen vangen, de mega Jenga, het shakefietsen, de stormbaan, het sumoworstelen en de voetbaldart. Om tussentijds op energie te komen waren er foodtrucks met poffertjes en ijs.

En toen was het tijd voor HET feest! Zo’n 265 medewerkers bezochten in stijl de feestelijke avond met als thema ‘A touch of gold’. Ze dansten tot het einde van de avond in de brasserie op de muziek van Crazy Piano’s en de DJ van ‘Het Foute uur’ van Q-Music. Ook enkele bewoners genoten van het feest! Het Trefpunt was omgetoverd tot Ibiza lounge met een heuse cocktailbar en foto booth en op het plein naast de brasserie tuin stond verzameling van foodtruck met voor elk wat wils.

Een prachtige dag om op terug te blikken!